Start Feedback

Kom over en help
Boekhandel Kom over en help Muziek Nadenkertje Spoorwegen Ugchelen e.o.

 

 

Activiteiten
CD Kol Shalom
Kinderzangdag
Volleybaltoernooi
Enquête

Sinds April 1998 is er in Apeldoorn en omgeving een comité actief namens de stichting Kom Over En Help, gevestigd te Nijkerk.

 

Het doel van deze stichting is: toerusting en gemeenteopbouw, diaconale hulpverlening en structureel ontwikkelingswerk. In Albanië, Bulgarije, Moldavië, Oekraïne, Roemenië, Servië en Wit-Rusland.

 

Kom Over En Help bestaat al vanaf 1974. Intensieve jaren kenmerkten de beginperiode waarin zoveel mogelijk werd geprobeerd om de Bijbel in Oost Europa te krijgen. Sinds de val van de muur in 1989 gaat dit wat legaler en vanaf januari 2005 is er gekozen om het werk te richten op toerusting en opbouw van de gemeenten.

Eind jaren '90 werd besloten om comités op te richten om het werk meer bekendheid te geven in de plaatselijke omgeving. Comité Apeldoorn is er daar een van.

 

Graag stellen wij de comitéleden even aan u voor:

bullet

Arjan van 't Zelfde (Voorzitter)

bullet

Marco Hertgers (Penningmeester)

bullet

Bertine ten Voorde (Notulist)

bullet

Rene Minnema (Alg.lid)

 

Bij het plaatselijk comité kunt u terecht met al uw vragen en suggesties. Eventueel kunt u hiervoor het reactieformulier gebruiken van deze site.

 

Wat wij zoal doen?

bullet

 Jaarlijks organiseren wij een zang- en muziekavond in de Dorpskerk van Beekbergen. Een hoogtepunt, dat meestal in November wordt gehouden. Diverse koren in instrumentalisten verleenden daaraan hun medewerking. De baten van deze avond worden de laatste jaren besteed aan de actie "Winterhulp" waarmee veel gezinnen in Oost Europa kunnen worden geholpen. Klik hiernaast op "Activiteiten" om te zien wie er dit jaar medewerking hoopt te verlenen.

bullet

 Daarnaast organiseren wij ook in een het voorjaar een activiteit. Deze zijn heel divers van opzet. Zo hebben wij in 2004 en 2006 een groot Oranjeconcert georganiseerd in de Grote Kerk te Apeldoorn. En in 2005 zijn we er met de familieskelter op uit geweest. In het voorjaar van 2007 is een CD-opname gemaakt tijdens een kinderzangdag. In 2009 hebben we met jongerenkoor KolSholom uit Barneveld ook een CD gemaakt.

 

Op de site van Kom Over En Help kunt u meer algemene informatie ontvangen en is het eventueel mogelijk om u aan te melden als donateur van onze stichting.

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@vant-zelfde.nl